Om os


Rygaards Systue startede op i februar 2010 og ejes af Joan Rygaard.
 
Rygaards Systue tilbyder at hente og bringe det du ønsker syet, hvis du ikke har mulighed for at komme til mig. Om det er i dit hjem eller på din arbejdsplads er helt op til dig, jeg lover dig at du vil få den sammen gode service med øje for dit individuelle behov. Tilbuddet er ideelt til dig der har travlt der kan undgå stres og jag og til dig det har svært ved at komme udenfor uden andres hjælp.

Jeg udfører reparationer af alt, hvad der kan gå igennemm maskinerne. Mest er det tilretning af tøj og boligtekstiler, broderier på mange forskellige underlag såsom tøj, tasker og tæpper, hestedækken og lign.
 
Jeg kan også tilbyde at sy børnetøj, festtøj og kostumer efter ønske. Tøjet kan laves både helt fra bunden, men også gerne af genbrugstøj eller lignende.
Kig under galleri for inspiration
 
Ingen opgave er for lille, alt har interesse.
 
Jeg har meget fleksible åbningstider, du er velkommen alle dage tidligt morgen til sent aften. Ring eller sms på tlf. 50 53 30 33 og vi aftaler en tid, der passer.
  
 
Rygaards Systue
Højvangsvej 8
Sengeløse
2640 Hedehusene
Tlf 50533033
Rygaards Systue | CVR: 32 71 59 31 | Højvangsvej 8 - Sengeløse, 2640 Hedehusene  | Tlf.: 50 53 30 33 | sykonen@gmail.com